Tie on auki ylöspäin

Tämän lauluvideon alkuperäinen sisältö on julkaistu C-kasetilla Tie on auki ylöspäin! (1977) Tie on auki ylöspäin (1977)

Sanat ja sävel © Maijaliisa Hiekkanen ( Lönnqvist)

Laulu Maijaliisa, kitarasäestys Kaj Karjalainen ( In memoriam)

Tämän videon julkaisuoikeudet © Maijaliisa Hiekkanen (2024)

All rights reserved.

Tie on auki ylöspäin

Tie on auki ylöspäin

Elon tietä kulkeissani en voi nähdä eteenpäin, usein matka käypi alla pilven synkimmän. Mutta epätoivoinen en oo sillä tiedän sen, mua ohjaa Käsi Isän taivaisen. Tie on auki ylöspäin, siellä seuraa mua Hän ja kuulee heikot huokauksetkin. Rauha täyttää sydämen kun mä tiellä taistojen, tuntea saan Taivaan suuren rakkauden.

Joskus kulkeissani eroon ystävistä yksin jään, enkä tiedä kelle kertoisin nyt tuskan tään. Silloin jälleen rukoillen katseeni luon taivaaseen, siellä kuulee mua Hän ken ymmärtää! Tie on auki ylöspäin, siellä seuraa mua Hän, ja kuulee heikot huokauksetkin. Rauha täyttää sydämen kun mä tiellä taistojen tuntea saan Taivaan suuren rakkauden.

Monet kiusat joudun taivastiellä kohtaamaan. Jeesus kerran voitti, nyt käyn voittovoimassaan. Minne tieni kulkeekaan, elon vaiheet jättää saan, turvallisna tietäin Hän mua johdattaa. Tie on auki ylöspäin sen avas Golgatalla Hän, kautta Pyhän veren Poika Jumalan. Rauha täyttää sydämen kun mä tiedän – hetkisen kuljettuain – saavun maahan kirkkauden.

San & säv. Copyright© Maijaliisa Hiekkanen ( Lönnqvist 1977)

Yksi ajatus artikkelista “Tie on auki ylöspäin”

  1. Tekstiviesti 20.2.2024

    ” Tie on auki ylöspäin laulussa ihan erilainen voitelu ja PH:n läsänäolo. Laulu on täynnä ilon sanomaa ja rohkaisua. Siunausta ja…” ( M-V.)

Kommentit on suljettu.