Jesaja 53

Tämän lauluvideon musiikki on C-kasetilta: Tie on auki ylöspäin (1977)

Tie on auki ylöspäin (1977

Sanat Jesaja 53:3-6, 12

Sävellys © Maijaliisa Hiekkanen ( Lönnqvist)

Äänite C-kasetti: Tie on auki ylöspäin (1977)

Laulu Maija-Liisa Lönnqvist. Musiikin sovitus ja johto Seppo J. Järvinen (piano, sähköurut). Antero Laukkanen (kitara), Markku Ingman (kitara), Kaj Karjalainen (kitara, sähköbasso), Markku Muhonen (huilu), Matti Jylhävuorio (oboe), Mirjam Suomisto (viulu), Jyrki Suomisto (sello).

C-kasetin (1977) digitointi ja editointi: Jouni Kontulainen

Tämän videon julkaisuoikeudet © Maijaliisa Hiekkanen (2024)

All rights reserved.

Jesaja 53: 3-6, 12

3 Hän oli ylenkatsottu, ihmisten hylkäämä, kipujen mies ja sairauden tuttava, jota näkemästä kaikki kasvonsa peittivät, halveksittu, jota emme minäkään pitäneet.

4 Mutta totisesti, meidän sairautemme hän kantoi, meidän kipumme hän sälytti päällensä. Me pidimme häntä rangaistuna, Jumalan lyömänä ja vaivaamana,
5 – mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautta me olemme paratut.
6 Me vaelsimme kaikki eksyksissä niinkuin lampaat, kukin meistä poikkesi omalle tielleen. Mutta Herra heitti hänen päällensä kaikkien meidän syntivelkamme.

12 . . sillä hän antoi sielunsa alttiiksi kuolemaan, ja hänet luettiin pahantekijäin joukkoon, hän kantoi monien synnit, ja hän rukoili pahantekijäin puolesta.