Sivuston käyttörajoitukset

Sivuston käyttörajoitukset

Tämän sivuston aineisto on tekijänoikeuslain alainen. Mitään sisältöä ei saa kopioida, tallentaa, siirtää, muokata eikä julkaista uudelleen missään muodossa. Osittaisista tekstilainauksista sovittava sivuston omistajan kanssa. Laulujen julkiseen esittämiseen tarvitaan oikeudenomistajan kirjallinen lupa.

Sivustolla olevia lauluvideoita voi kuunnella vapaasti, mutta videoiden kopiointi, siirtäminen taikka uudelleenjulkaisu ei ole sallittua.

TekijänoikeusL 2§

Copyright © Maijaliisa Hiekkanen

Vapaa kirjoittaja, kirjailija, laulaja

Tekijänoikeuslaki 1 § ja 56 a §

– jolloin kokonaisen äänitteen verran lauluja (10) julkaistiin markkinoitiin, myytiin ja levitettiin ilman kustannussopimusta, ilman lauluntekijän lainmukaista suostumusta. Taloudellisessa hyötytarkoituksessa, sivuuttaen lauluntekijän kaikki oikeudet. (Tekijänoikeuslaki 2 §, 2§ 3) kohta, 8 §)Useasti on esitetty kysymys, miksi tällä sivustolla on käyttörajoitus? Vastaus kyselijöille on: perusteet tällaiseen menettelyyn ovat erittäin valitettavat tapahtumat vuosien, vuosikymmenienkin takaa: Tapahtuneet Tekijänoikeuksien rikkomuksetTuote: Tie on auki ylöspäin (1977)

Vastaa